2022-07-05
 
 
Startsida arrow Blogg

 
Allum
Skrivet av Jessica Wid   
2008-02-06
allum_weblogo_hvit.gif

Idag åkte vi till Allum för jag skulle till MVC på efterkontroll. Vi köpte en liten present på Kahls Kaffe till våran barnmorska (det blev kex som var smaksatta med hallon och lite andra bär, en påse med "Mammas Mirakel" the och 3 små marmeladburkar), som tack för en fantastisk vägledning genom graviditeten och ett oerhört stöd när man varit orolig eller haft alla möjliga konstiga frågor. Hon har alltid varit sådär glad och mysig att prata med, vill verkligen ha henne som barnmorska nästa gång jag blir gravid. Joel sov igenom hela besöket så hon fick inte hälsa på honom idag heller (han sov nämligen förra gången vi hade ett möte efter förlossningen). Men kanske är Joel vaken under nästa besök. Kan ju alltid hoppas.

Tänkte att vi kunde passa på att titta lite i affärerna också. Jag köpte ett par jeans på Vero Moda, äntligen. Är lite trött på att gå runt i mammajeansen. Joel vaknade i provrummet efter cirka 3 timmars sömn och var vrålhungrig, så där satt jag i provrummet på en pall, med mina nya jeans som jag höll på att prova, och ammade. Sen ville han såklart inte ligga mer i vagnen så jag fick ha honom på ena armen och köra vagnen med den andra, samtidigt som jag gick till kassan för att betala. De var jättetrevliga i kassan, tog till och med hand om alla andra provade kläder som jag inte skulle ha. Dagens ros alltså till tjejen i kassan på Vero Moda i Allum!

Nu vaknade Joel och vill ha mat så nu sitter vi och har mat-mys-stund i soffan. Vi hörs en annan dag, kanske redan imorgon!

Xau! 

 
Dagstur till IKEA!
Skrivet av Jessica Wid   
2008-02-05

Idag åkte vi till IKEA i Bäckebol för att träffa Wilma och Cicci. Det var första gången Joel var på IKEA och det gick jättebra. Cicci hade även med sig sina barn, Alicia som är 3 år och Ludvig som bara är några dagar äldre än Joel.

Joel sov igenom nästan hela besöket. Först gick vi till restaurangen för att äta lunch. Köttbullar med potatis och sås för bara 16 kr!! Jättebilligt! Sen vaknade Joel en stund för att äta och se sig omkring. Låg i vagnen och hade det mysigt under tiden vi gick "rundan" och sen kom vi till det roligaste på hela IKEA: Barnavdelningen! Hittade massor av roliga grejer till Joel. Ett gosedjur som spelar musik när man drar det i halsen och lite annat smått och gott. Gav gosedjuret till Joel med en gång och spelade musik för honom, då somnade han gott i vagnen, så det var ju ett bra köp.

Vi betalade och satte oss för att amma ännu en gång innan resan hem och Wilma köpte mjukglass till oss mammor och lilla Alicia.

Så nu sitter vi hemma i soffan med pyamasen på och myser med nya gosedjuret.

Gonatt! 

 

ikea.jpg

 

 
<< Första < Föregående 101 102 103 104 105 Nästa > Sista >>

Resultat 417 - 418 av 418

Top!